Коментари
  1. Има различни мнения, аз попринцип винаги се старая да избягвам крайностите, защото според мен за каквото и да става въпрос винаги си струва човек да погледне поне от две различни гледни точки за да има претенции за правилна преценка… Ако ме разбирате ;)

  2. Супер статия :) )) За първи път влизам тук и искам само да ви поздарвя за труда- яко местенце сте си спретнали тук и с удоволствие ще наминавам по често :) )

  3. За това какви Google продукти се предлагат за бизнеса? мога да кажа едно уоул. За толкова много неща се сещам в момента, че не знам от къде да започна. Това е огромна империя бих добавила. Аз лично съм използвала и съм много доволна от DoubleClick for Publishers е SaaS услуга като този софтуеър на Google служи за менаджиране на рекламни кампании за медия, предлагаща площадки за реклама. DoubleClick for Publishers предлага възможност да се удоволетворят изискванията и потребностите на различните рекламодатели – рекламодатели през Google AdWords. Наистина google предлагат страшно много инструменти, с които да улеснят бизнеса. Трябав да сме им много благодарни, но все пак използването на Google продуктите изисква прецизно познаване на възможностите им.

  4. Напълно съм съгласна, че Маркетингът и рекламата в ерата на Google изискват задълбочено познаване на онлайн инструментите, непрекъснато обновяване на знанията и познанията за интернет.Честно казано за мен от голяма полза е функцията Google Analytics е услуга, която Google предлага за проследяване на трафика на нашият сайт.Както и много практична е Google Checkout ,която предоставя възможност за потребителите с една регистрация да пазаруват от различни магазини и да получат доставката на посочения от тях адрес. Благодаря за хубавата статия.Много е полезна и интересна.

  5. DoubleClick for Publishers е SaaS услуга, която е доста удобна. Този софтуеър на Google служи за менаджиране на рекламни кампании за медия, предлагаща площадки за реклама. DoubleClick for Publishers предлага възможност да се удоволетворят изискванията и потребностите на различните рекламодатели – рекламодатели през Google AdWords,наистина фантастична опция, която се надявам да продължават да я развиват за нас, които имат нужда от нея.Благодаря за интересната статия. В това време без реклама трудно може да се пробие с нещо .

Коментирайте статията

Блогът на Калипърс е изграден върху WordPress