Маркетинг
27.08.2021
Да запомним този код през цялата година

Урикод е бранд, част от портфолиото на Бионат. Позиционирани само от няколко години на фармацевтичния пазар у нас, продуктите на Урикод се утвърдиха като ефективен и предпочитан код на здравия уринарен тракт.

И тъй като сме в разгара на лятото, когато често сме потопени в морето, басейните или просто сменяме обстановката и пътуваме повече, екипът ни реализа мащабна онлайн кампания на Урикод, за да напомним за силата на продуктите.

В този активен сезон, дамите често имат дискомфорт и търсят бързо и долгосрочно решение. Все по-често малките деца също имат проблеми с уриналния тракт. Поради настинки или посещение на различни водни басейни, е възможно да се появяват възпаления при всеки. Насреща идва Урикод. Може да го откриете в аптечната марежа или в електронния магазин на Бионат.Онлайн кампанията на Урикод бе концентрирана във водещите дамски медии, Инстаграм, Фейсбук и Google ads.

Всичко за Урикод саше, Урикод Форте - при търсене на бързо и ефикасно действие и за Урикод за деца, може да научите в продуктовия сайт на марката: www.uricode.bg, създаден от нас.

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: