Новости
28.12.2020
„Calipers TIMES“ – декември 2020

Трансформира ли ни 2020-та или ние трансформирахме себе си?
И тъй като масово отговорността за промяната през отиващата си година се стоварва върху нея самата, ние катогорично заявяваме, че не тя, а ние инициирахме голямата промяна!

Как ни трансформира 2020?

Опиянени от изобилието и сравнително лесното достигане и получаване на всичко, за което можем да си помислим, през 2020-та за няколко месеца преживяхме трус, който кардинално ни намести на мястото си. Да, и нас! Благодарим му. Разхищението на емоции, стоки, услуги, хора и отношения, достигна ръба на чашата. И тя преля.

Няма да се впускаме в детайли и подробности каква трансформация настъпи в дигиталния бранш. Но ще споделим каква малка работа свършихме ние, за да сме част от неговата промяна, чрез няколко ключови фрази:

  • Адаптация във време на трансформация - Напоследък комбинацията от тези две думи изобилства. Но тя казва всичко за 2020-та. Хубавата новина е, че след успешна адаптация, оценихме силата на трансформацията. Прецезирахме всичко на всички нива в работата си, бързо, ефективно, адекватно. 2020-та бе стрес-тест.
  • Работата с кауза и фокус върху човешките ценности - винаги сме били водени от желанието да помагаме, защото когато другите са добре, сме добре и ние. Често сме били неразбрани за това, но какво от това!? Днес повече от всякога тази наша ценност стана "bold" във фирмената ни политика. Работата с кауза не е работа за кауза, моля, не ни разбирайте погрешно. Работата с кауза, е работа с любов. Да виждаме усмихнатите и удовлетворени наши клиенти в резултат на работата ни по проектите им. За нас всеки проект е "кауза", на която "даваме".
  • Свобода - обичаме свободата. Въздушната енергия да не сме ограничени от място, статукво и рамки, в унисон с категорично връхлетялата ни водолейска ера, е факт. Ами, като технолози и преки участници в технологичната революция на века, сме благодарни на възможностите да бъдем навсякъде и да работим отвсякъде.
  • Разумно ползване на технологиите - това е най-тънкият лед в изминаващата година, а и в предстоящите. Това е и ключът към отговорно и безаварийно технологично развитие. Убедени сме, че животът ни трябва да бъде близо до природата, а технологиите трябва да ни улесняват, но не да я изместват от него.

Благодарим на прекрасните марки, с които работихме и преминахме през 2020-та. Всички наши настоящи клиенти, които продължиха да ни вярват и оценяват работата ни.

Благодарим и на новите брандове, които ни се довериха, точно през тази година - ето ги:

2020-та беше време на изобилие от искреност, хуманност, много творчество и много вълнения. Изпращаме една много емоционална и много цветна творческа година.

Отваряме вратата на 2021-ва с вълнение и светлина в сърцата. Бенгалският огън и конфетите вече горят!

А, сега ви поднасяме нашият забавен хороскоп. Той няма за цел да направи астро прогноза, а да опише по един шеговит начин основните архетипи и внесе усмивка на лицата ви. Заповядайте :)

Овенът пристигна директно от стадиона, запъхтян и възторжен. Кулинарните изкушения не го вълнуват – сега е момента да покаже спортното си тяло пред „колегите“ от астро клуба.

Телецът е опиянен от изобилието на масата. Стабилно и с финес се е наместил на софрата, готов да пирува с дни, докато не омете всичко отгоре й...

Близнакът подскачат от крак на крак, всъщност подскача от левия на десния и после обратно, но си мисли, че не е сам.

Ракът е изпаднал в меланхолия, защото е лишен от Коледа със семейството, а трябва да я сподели с астро клуба... каква карма само.

Лъвът е седнал високомерно на софрата, отмятайки от време на време гривата си. Оу, вместо на софрата, е седнал на помощната масичка с напитки и то сам.

Девата пестеливо боде от една малка чинийка и внимателно следи колко калории има във всяка хапка.

Везната все още се колебае дали да седне отляво или отдясно на Девата. И това от час насам...

Скорпионът е изпълнен със съмнение дали коледната пуйка върху масата е реплика или не. Скришом вади от джоба си пликче и взима проба...

Стрелецът прелива от щастие – около него са всички приятели от астро клуба, забавлява ги с хумора и енергията си и дори не забелязва, че не го слушат.

Козирогът е смръщил вежди и не вижда нищо весело на Коледа – ден като всеки останал. Освен това джобът му е олекнал заради „тези подаръци...!“

Водолеят намира коледната софра много ретро и скучна. Все се надяваше на цветни коктейли с плато от екзотични завъртулки, които стават и за ядене, но уви.

Рибата смирено е застинала в йога поза „Риба“.

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: