Новости
27.11.2020
„Calipers TIMES“ – ноември 2020

Вече сме на 12 години! Малко или много, за нас 1 плюс 2 е = 12. Време, в което извървяхме вълнуващ, динамичен и богат на опитност път. Осеян с много творчество, вяра, нестихващ оптимизъм, отстояване на ценности, изграждане на нови, път обсипан с трансформации (все пак, сме скорпиони :) ) и стремеж към създаване на красиви и ефективни уеб проекти. Проекти, които носят радост, гордост, удовлетворение у клиентите ни. Благодарение на които, днес по-голямата част от тях са наши приятели и съмишленици. Какво по-хубаво от това!

Казват, че Юпитер е големият бенефактор на звездното небе. Този, който носи силна енергетика, зарежда с отпимизъм, подкрепя и в най-тежките моменти, носи късмет, просперитет, хубавини, уравновесява, хармонизира, пречиства и одухотворява. Днес, на 12, се чувстваме точно така!

Благодарим на всички, които бяха част от пътя ни и на тези, които продължават с нас!

Благодарим на Вселената за всичко до тук. Пътят напред е още по-вълнуващ и красив!

Маркетинг на свободата - да живее ваучера!

Когато чуете „ваучер“ първата картина в съзнанието ви е „подарък“ или „пари под формата на красива хартийка или пластика“, нали – все нещо, което „получавате“? Т.е. все нещо положително, макар и материално :)

Ваучерът е едно чудесно средство да направите подарък или засвидетелствате внимание и грижа към някого. Но, това което го прави толкова харесван и предпочитан все повече, е че ти дава свобода! Ех, да не забравяме в коя ера сме, все пак... Днес повече от всякога, човек иска да бъде свободен: да работи откъдето си иска, да споделя свободно идеите и предпочитанията си, да пътува без граници, да бъде различен, независим, да бъде оставен да е свободен.

Маркетинговият инструмент „подаръчен ваучер“ много елегантно и устойчиво зае своето място и в онлайн търговията. На практика, това е алтернативата да закупиш подарък от предпочитан търговец с нулев риск да не бъде харесан, нали? J Ваучерът осигурява свобода на притежателят му да си закупи какъвто продукт желае. А, вие да останете един много добър и мил другар, който виждаш ли колко добре го познава и е избрал търговски обект точно по вкуса му! Да, затова да живее ваучера!

Ако все още нямате включена тази опция в електронния си магазин, е добре да разнообразите продуктовия си каталог, като дадете възможност за покупка на електронен ваучер. Няколко кратки съвета от нас:

  • Създайте възможност ваучерът да има различни номинали
  • Комуникирайте го като нова възможност
  • Осигурете му видимост в продуктовия си каталог – банери, карусели, вграждане в имейл маркетинг съобщенията или като акцент в имейл известията на електронния ви магазин.
  • Не пропускайте да кажете на света и вашата аудитория, че вече продавате и ваучери
  • „Закачете го“ на видимо място в сайта си
  • Дайте му заслуженото внимание и в социалните си профили
  • А, защо не и в рекламните си кампании
  • И последно, ако изберете ваучерът ви да има и хартиен носител, вложете много вкус в дизайна му! Ваучерът е подарък! Първото усещане, което предизвика, е първото впечатление, което ще предизвика вашата марка в сърцето на притежателя му. Затова, вложете кретивност и инвестирайте да бъде отпечатан на ефектна хартия, да има красив дизайн – да носи празничен дух!

В тази необичайна година все пак си дойде предколедното време и нашият любим проект Obichka.bg лансира възможността за покупка на ваучери. За техният елегантен и красив дизайн сме отговорни ние. А, вие може да се възползвате и да подарите Ваучер от Обичка на любим човек.

Инa е тexничecĸи вoдoлaз и инcтpyĸтop – втopaтa жeнa в cвeтa, гмypнaлa ce нa пoвeчe oт 200 м. дълбoчинa в oтĸpити вoди. Инa e чacт oт eĸипa пo изгpaждaнeтo нa „Πлaвaщитe ĸeйoвe“ нa Kpиcтo Явашев, в пocлeдcтвиe paбoти и по проекта „Macтaбa“ в Лoндoн. Днес има и ново вдъхновение - Хюман дизайн и проектът Souldivers.

1. Какво е за теб водата?
Водата е моята стихия. Водата е част от мен и аз съм част от нея. Най-скъпото ми място за уединение и среща с вътрешния ми свят.

2. Като малка представяла ли си, че ще станеш истинска русалка като пораснеш? 
Не, никога. Тогава исках да съм принцеса или учителка и така станах принцеса на морското кралство и учителка на водолази 😊

3. Темата "Хюман дизайн" в живота ти е вид ново гмуркане ли? 
Да, нова необятна страст, към чиито дълбини съм се устремила. 

4. Кое те вдъхновява в ежедневието? 
Самият живот до най-малките му детайли.

5. Защо избра нас за дигитална агенция и за новия си проект SoulDivers? 
Защото формираме страхотен екип - Дора като прожектор и мой ментор измисля стратегията, а аз като Манифестиращ генератор хвърлям цялата си сакрална енергия, за да свърша десетките ми поставени от нея задачи. А, агенцията ви създава толкова красота, че просто не бих си и представила да работя с друга.

Овенът не дочака черния петък. Още в края на лятото избра подаръците. Опита да повлече след себе си другарите от зодиака, но те пиейки коктейли на плажа, не разбраха за какво им говори така разпалено...

Телецът е в разгара си! От часове прави комбинации на картичката, панделката, хартията, цвета на мастилото, подаръка, стихчето, което е съчинил, торбичката, в която ще го сложи. Ох, изморихме се от вкуса му...

Близнаците го карат младежката. Очакват на тях да им подаряват, отколкото те да избират подаръци. Както винаги са практични и гъвкави...

Ракът сантиментално преглежда семейния албум. Най-важното е близките да имат топли дрехи като си стоят у дома, затова всички ще получат по два шушона!

Лъвът вилнее из скъпарските магазини, без да е сигурен има ли в портфейла си достатъчно пари за всичко около което развява грива.

Девата прецизно е направила подробен списък на близките, само които заслужават подарък. Той е подреден по приоритет, по цена, по-най-практичното. След покупка, задължителна дезинфекция на всичко!

Везната е в тотален шок. Едва ли ще успее до Коледа да вземе решение кое от кое да избере. Може би накрая ще купи всички варианти и ще се съкруши още повече.

Скорпионът надушва нещо съмнително: тази година черният петък започна още в сряда и това е шокиращо! Застинал е на мястото си, маскиран като охрана и очаква отварянето на мола. Не го разкривайте - тутакси ще ви зачеркне от списъка си.

Стрелецът е толкова непосредствен и позитивен, че най-вероятно и тази година ще пропусне подаръците.

Козирогът най-сериозно и дисциплинирано подхожда към покупката на подаръци. И като най-зряло изглеждащ, астро клубът реши да го маскира като Дядо Коледа. Барем да има и кой да ги раздаде.

Водолеят в последният момент се втурва и купува най-зашеметяващите подаръци, които само следващите поколения биха ползвали.

Рибата се лута и пита: Какво се случва, защо всички бързат насам-натам? Освен и тя да продължи да се лута...

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: