Разработка
09.04.2020
Ново начало сега? Да, защо не!

Живеем в уникално време! Сякаш всичко се случва много бързо или поне усещаме, че се движи по-бързо, отколкото сме свикнали да се чувстваме.

А, сега, последните месеци и първи такива за 2020, целият свят се трансформира, пренарежда, филтрира, спира, умира, възражда, рестартира – променя се.

Ще се въздържим от употреба на най-ключовите думи и фрази, с които е белязано това време и с които ще остане то в историята на човечеството. Защото това е нашият блог и в него пишем така, както ни харесва. А, ние обичаме красивото и забавното. И често си припомняме крилатата фраза „светът е оцелял, защото се е смял“.

И така, приятели, а сега ви представяме нашето ново творение. Точно в тези чудни времена за човечеството и за бизнеса, ние пуснахме онлайн сайтът на наш нов и много симпатичен клиент – Уеб сайтът на нова HR агенция: http://valuetyhr.com/.

Освен, че създадохме корпоративната идентичност на Valuety HR, след нея разработихме и уеб сайтa, брандирахме и социалните профили. Категорично насочен към двете аудитории на бизнеса на агенцията: фирмите, които търсят нови таланти и талантите, които търсят ново професионално поприще.

Пожелаваме успех на Valuety HR! Да стартираш в тези чудни времена, е не само предизвикателство, но и бизнес старт белязан от вълнуващ път!

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: