Маркетинг
25.03.2020
Мaркетинг “Оut of the box“ –> изберете Calipers

Твърди се, че изразът „Out of the box” произлиза от задача, създадена от британския математик Хенри Ърнест Дъдней в началото на 20-ти век. Британецът предизвиква произволен човек да свърже девет точки в решетка три по три, като използва четири прави линии, начертани без моливът да се отделя от хартията. За да бъде успешно изпълнена задачата, всъщност трябва да се осъзнае, че границите на точките са психологически. Единственият начин за решаване на задачата е да се разширят линиите отвъд изкуствената граница.

Изразът се употребява толкова често, че е започнал да има значение и като прилагателно, описващо креативен и новаторски подход. И въпреки, че подобни качества се приемат по-скоро като положителни от обществото ни, често е по-лесно да не ги използваме в ежедневието си. Разбира се, до момента, когато ежедневието ни рязко се промени.

Без да навлизаме в излишни обяснения, които утре няма да са актуални, ще обобщим, че времето на разширяване на линиите отвъд изкуствената граница настъпи.

Разбира се, подобни обстоятелства карат някои да се вдъхновят, а други да се разтревожат. Към кои бихте се определили вие и вашият бизнес? Ако виждате в ситуацията нови възможности, за които някак все не е оставало време, чудесно! Значи сме от един отбор! Ако обаче динамичните промени ви карат да спрете, защото не знаете какво да направите, спокойно, това е нормална реакция, а ние ще ви помогнем със стъпките.

Всъщност, любимият ни израз си е създал и друго значение. „Извън кутията“ се използва и като синоним на „извън рафта“, което означава готов софтуер, хардуер или комбиниран пакет, който отговаря на нужда, която в противен случай би изисквала специални усилия за разработка.

Ето точно с такъв „готов пакет“ за дигитализация разполагаме ние и бихме го предоставили на драго сърце на вас.

защо е нужно да дигитализираме бизнеса си доколкото е допустимо, възможно най-скоро още от ДНЕС:

1. Харесва ли ни или не, всяко следващо поколение прекарва все повече време в интернет. Скоро единственото място, на което със сигурност ще ги откриете, е там.

2. Всъщност, бизнесът там работи много по-лесно, защото спестява време и за двете страни.

3. Дигитални, може да сте точно такива, каквито искате да бъдете! Един сайт може не просто да продава, той е израз на ценностите на бранда ви и именно чрез тях ще привлечете клиентите.

4. Имате контрол над имиджа си. Вашето дигитално присъствие може да бъде много мощен инструмент, чието действие зависи единствено от вас. Информацията, която споделяте там, има способността да спечели интереса и симпатиите на посетителите, представяйки вас и вашия бизнес във възможно най-добрата светлина.

5. Изграждане на ценна връзка с потребителите - може да общувате с тях през чат форми, форми за контакт, форми за съобщения в социалните ви профили, телефон, дори да правите и предлагате виртуални турове.

Ако успяхме да наклоним везните към ползите от обстоятелствата, в които сме попаднали, не се колебайте да ни потърсите и да обсъдим заедно най-подходящите стъпки как да присъствате онлайн или подобрите присъствието си по възможно най-ефективния начин, така че да запазите бизнеса си, екипите, клиентите.

Нашият творчески екип с радост ще направи този процес удоволствие за вас, независимо от действителността, все пак трудните условия са предпоставка за нови възможности и излизане от рамките и стандартите. И не само, това да научите много за дигиталните възможности на маркетинга, силно ще тласне бизнеса ви напред и нагоре.

Очакваме ви на тел: 0899 134 442 или на: office@calipers.bg

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: