Новости
12.12.2019
Calipers стана на цели 11 години!

Звездите казват, че 11 е най-интуитивното и мистично число, дори някак сакрално. Ние пък го намираме за достойна цифра за една дигитална агенция. :)
11 не е кръгъл юбилей, но какво значение има, когато зад теб стоят два пъти номер едно?!

Вместо да погледнем носталгично към изминалите години и да обобщим кой, какво и как, си спретнахме празненство, на което би ни завидял всеки единайсетгодишен. Защото макар и не малко като бройка, цифрата подсказва, че сме млади и най-хубавото предстои!

В Maztalo ни посрещнаха изключително топло и приятелски. Е, вярно е, че дойдохме с торта и веднага станахме някак още по-симпатични. Сипаха ни по един чай за уют и вино за кураж и креативността потече.

Интересно е на наблюдаваш как хора със специално и лично отношение към красивото, разкриват част от себе си, ей така, без да искат. :)

Тереза, нашият топ дизайнер с орлов поглед към всеки пиксел, си направи чудна мъфинска кутийка, която явно беше тийзър към кексчетата, които донесе няколко дни по-късно. (Искаме пак! Не, че нещо). В чашата на Марти видяхме много слънчево и положително настроение. Направо предсказа циганското лято, на което се радвахме толкова дълго. Адриан освен с отлични дивелъпърски умения и знания в областта на… целия живот, си направи свежа зелена купа (явно разбира и от минимализъм :). Дани заложи на ексцентризма - просто избра пантера :), Криси е най-новото ни попълнение, но пък подходи като дизайнер с 20 годишен опит – с много арт и индивидуалност. А, Дора разпръсна любов и сърце, точно както може само тя! :)

С две думи, приятели, прекарахме си страхотно и се вдъхновихме за работа по всички ваши проекти. Надяваме се работим с всеки един от вас още дълго време и да запазим прекрасните взаимоотношения, защото те са истинска рядкост!

Поздрави,
Екипът на Calipers

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: