Дизайн
16.04.2015
Докоснете бъдещето с новата промоция на СуперХостинг.БГ!

Пролетта е време за събуждане, за ново начало, за свежи предложения! Най-новото от тях е на СуперХостинг.БГ и ние имахме удоволствието да разработим цялостната му концепция и да го реализираме!

Специалните пролетни предложения отдавна са традиция за СуперХостинг.БГ, но тази година и те, и ние решихме, че е време за нов и нестандартен подход при представянето им! Опитахме се да избягаме от традиционните пролетни елементи, които ни заливат по това време на годината и да предложим нещо различно.

След внимателно обмисляне на няколко концепции се спряхме на изчистеното и семпло представяне на промоцията чрез СУПЕР ново рекламно лице и минималистичен дизайн, който носи усещане за бъдещето. Стремежът ни бе да предадем с колкото може по-малко думи и визуализации усещане за иновативност и модерни технологии, които са в основата на дейността на СуперХостинг.БГ.

В центъра на концепцията е посланието „Докосни бъдещето!“, което сме предали и в останалите визуализации. Акцентът пада върху Мина – нашето СуперХостинг СуперМомиче, в което несъмнено ще се влюбите!

За кампанията изработихме ландинг страница, на която могат да се видят и поръчат хостинг плановете на промоцинални цени, персонализирана страница, на която потребителите, които вече имат хостинг план получават своите специални предложения и шаблон за имейл кампания, отново насочена към настоящите клиенти на СуперХостинг.БГ. Създадохме и десетки банери, чрез които промоцията ще се рекламира в различни социални медии и сайтове. Пакетът комуникационни носители включва и редица визии за брандинг и поддържаща комуникация на промоцията.

За нас беше истинско предизвикателство и удоволствие да работим по този проект! Можете да разгледате ландинг страницата тук, а за банерите се оглеждайте! :) Ще се радваме, ако споделите мнението си с нас!

Разработихме една СУПЕР ново поколения концепция, която вярваме ще постави СуперХостинг.БГ на още по-добри пазарни позиции!

 

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: