Дизайн
07.01.2015
Фейсбук игра „Голямото закусване“ за Kellogg’s България

Ето че реализирахме и първата си Facebook игра за нашите нови приятели от Kellogg’s България! Тъй като те тепърва навлизат в онлайн пространството, на нас, като агенция за онлайн маркетинг, се пада отговорната задача да положим сериозни усилия и да ги представим достойно! 

Преценихме, че най-добре е да започнем с Facebook игра, като подходящ начин едновременно да забавляваме потребителите и да ги запознаем с компанията и нейните продукти. Покрай Kellogg’s има безкрайно интересни факти, които са малко познати – нормално за компания с над 100-годишна история! Знаехте ли например, че У. K. Келог – създателят на компанията е и човекът, който първи създава корнфлейкса? Едва ли :)

Ето защо решихме първата Facebook игра на Kellogg’s да се състои от един интересен и същевременно информативен въпрос „През коя година е измислен корнфлейксът?“. Вярваме, че отговорът ще ви изненада!

Всеки, който отговори правилно ще получи код, с който може да вземе наградата си, ако е сред печелившите, разбира се! 

За да зарадваме колкото се може повече хора в празничната коледна седмица, в която се проведе играта, имахме и страхотни награди – 400 кутии фантастични зърнени закуски Frosties!

Планирали сме още много интересни игри и награди, така че не се колебайте да разгледате и харесате страницата от тук: http://goo.gl/78o0VL  :)

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: