Новости
15.12.2014
Нов конкурс за детски рисунки от Боичка – място за споделяне на детски рисунки!

Декември е толкова празничен и усмихнат, че не можахме да устоим на изкушението да организираме трети конкурс за детска рисунка на Боичка!  Темата този път е „Нарисувай зимата“ и дава възможност на всички малки творци между 3 и 14 години да пресъздадат този сезон така, както го усещат и да споделят рисунките си с нас на boichka.com.

Неслучайно избрахме тази тема! Повечето от нас (скучните възрастни ;) ) не обичат зимата, но спомняте ли си колко нетърпеливо я чакахте и как я обичахте, когато бяхте деца? :) Този конкурс ще ви припомни!

Естествено, не може да има конкурс без награди и този път нашите награди са осигурени благодарение на любезното съдействие на Kellogg’s България, които предоставят 30 кутии вкусна шоколадова закуска и Trefl, които пък ще подарят 30 пъзела!

Боичка е проект, който направихме преди малко повече от година. Не е трудно да се усети, че вдъхновението и основния двигател за нас при създаването на този уеб сайт са били и все още са децата и тяхното необятно и живо въображение! До момента сме събрали повече от 400 рисунки и нямаме търпение да ги направим поне 1000!

Надяваме се, че и вие ще ни помогнете за това! :) Споделяйте рисунките на вашите деца на boichka.com от  до 15-ти януари и се забавлявайте!

Можете да ни откриете и тук: https://www.facebook.com/boichkacom

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: