Дизайн
07.11.2014
Представяме ви…The KiteBar!

Последният ни проект вече е завършен и смело можем да заявим, че работата по него удължи усещането ни за лято поне с един месец! :)

Изработката на този уеб сайт определено ни отведе далеч – чак до Питсбърг, Калифорния, където е и училището по кайтсърфинг, за което изработихме сайта.

Училището предлага уроци за начинаещи и напреднали за три различни спорта кайтсърфинг, сноукайтинг и paddle boarding. Изработихме и специална секция, в която да представим Kitebar Café, място, на което всеки може да срещне съмишленици по адреналин и любов към океана!

За такъв проект, естествено, заложихме на свежа визия, много снимков материал и удобна навигация. През уеб сайта всички любители на адреналина, а и не само, ще могат да си изберат урок и да направят своята резервация – гаранция за незабравими емоции и преживявания. Тъй като за нас беше важно потребителите да бъдат максимално улеснени, направихме така, че всички функционалности на сайта, включително резервациите за уроци, да могат да се правят без регистрация.

Освен уроци, The KiteBar организира и провежда различни събития, свързани със спортовете - пътувания, състезания и др. Мобилната версия на този уеб сайт ще позволи на желаещите да направят резервации за всички активности на училището, независимо къде са и с какво устройство разполагат.

Надяваме се този сайт да донесе на всички, които го посещават слънчево лятно настроение и да събуди желание за приключения, така, както направи с нас! :)

Можете да разгледате сайтът тук и не забравяйте да ни споделите впечатленията си! :) 

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: