Новости
02.09.2014
За цветни усмивки :)

Както някои от вас знаят, преди време реализирахме един специален за нас проект – boichka.com. Той е резултат от любовта ни към децата и желанието ни да споделяме тяхното невероятно въображение, изразено върху лист хартия. След като успяхме да съберем стотици рисунки на деца от цяла България и реализирахме два тематични конкурса, решихме, че е крайно време да създадем и английска версия на сайта, за да можем да продължаваме да събираме и да се радваме на детските произведения, не само с автори от България, но и от цял свят!

Английската версия на сайта вече е готова и очаква всички малки творци! Надяваме се тя да донесе на всички толкова усмивки и добро настроение, колкото на нас докато я създавахме. Убедени сме, че всеки от нас трябва да пази и поддържа духа на детето, което някога е бил и вярваме, че този сайт ще допринесе за това!

Разгледайте английската версия на Боичка тук https://boichka.com/en/ и не пропускайте да ни изпратите рисунки на вашите деца, децата на вашите приятели и познати или дори ваши собствени, ако все още ги пазите в някоя стара и прашна кутия! :)

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: