Маркетинг
22.07.2014
Facebook новости

Сърфирате във Facebook, гледате снимки на приятели, забавни клипчета, интересни постове, събития. Попадате на нещо, което наистина ви харесва и ви се приисква да можете да се връщате към него и по-късно. Какво правите? Доскоро нищо, защото Facebook не предлагаше никаква опция за съхраняване и не след дълго всяка интересна публикация потъваше във фийдовете ни, заедно с тонове не толкова интересни :)

Добри новини! Вече можем да запазваме нещата, които искаме само с един клик. Facebook въведе нов бутон, с помощта на който ще можем да запазваме всичко, което ни направи впечатление и към което бихме искали да имаме възможността да се връщаме отново и отново. Дали интересно събитие, на което се чудим дали да отидем или снимка на любим приятел, няма значение.

Ще можете да се възползвате от новата Facebook опция и от мобилните си телефони, ако използвате платформите Android и iOS, a Facebook ще ви уведомява периодично, че имате запазени неща в кутията си.

Бутонът за запазване е точно до „Like” бутона, а достъп до колекцията ви запазени неща ще получите през лявото меню на Facebook, където седи синя иконка с надпис Saved/Запазени.

Да ни е честит! :)

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: