Новости
21.07.2014
Представяме ви CommentsBox

Ето, че е готов и поредният ни уеб проект  – уеб сайтът за потребителски ревюта на CommentsBox! Започнахме го през месец май тази година и вече може да бъде разгледан и използван на www.commentsbox.net.

Уеб сайтът отдавна не е лукс, а задължителен комуникационен инструмент за всяка марка, фирма или продукт. Той е лицето на бранда пред света и като такова е от изключително значение да бъде умело проектиран и реализиран, в което, за щастие, ние имаме много опит :)

За CommentsBox беше необходимо изготвянето на продуктова идентичност. Ние изработихме лого, което да комуникира идеята на продукта, а именно уеб сайт, който позволява на потребителите си да пишат и четат продуктови ревюта.

Графичният потребителски интерфейс бе внимателно проектиран и изработен, за да бъде едновременно лек и изчистен и функционален.

При дизайна на сайта бяхме водени от идеята за лесното му и интуитивно използване. Затова използвахме две техники за създаването му, които стават все по-актуални – плосък дизайн и адаптивен дизайн.

Първият отговаря за визията на сайта – опростена и функционална, без излишни графични елементи и без утежняващи и ненужни функционалности.

Адаптивния дизайн от своя страна гарантира лесната им ползваемост и безупречния изглед на сайта, независимо от устройството, през което се браузва. 

Започваме и работата по оптимизацията на сайта за търсещите машини. Както знаем, това е продължителен и непрестанен процес, за който, разбира се, ще ви държим в течение :)

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: