Маркетинг
09.08.2013
Facebook apps и бизнесът в България

Апликациите във Facebook са все по-популярен инструмент за комуникация между бизнеса и потребителите. Най-разпространените апликации съдържат забавен компонент - конкурси, игри, томболи и други аналогични активности, които промотират или подкрепят промоции, пускане на нови услуги и продукти. Какъв по-добър начин да поощрите лоялните си потребители, от това да им предоставите фирмени подаръци по забавен и атрактивен начин и то в средата на социалните медии – предпочитано място за забавление?  :-)

Специално за нашия клиент Бионат създадохме свежа и цветна лятна Facebook игра - Козметичен пъзел на M. Asam. Целта на апликацията е да представи продуктовите серии Aqua Intense, Vino Gold и Vinolift на немската козметична марка M. Asam. Докато потребителите се забавляват да решат пъзела, ние им представяме продуктите и им даваме възможност да ги спечелят в седмичните томболи. При приключване на периода на играта от всички, които са успели поне веднъж да решат пъзела, се теглят 10 участника, които ще получат комплекти козметични продукти на M. Asam.

Калипърс се забавлява при изготвянето на концепцията и разработването на апликацията. Свободата, която имахме да експериментираме в процеса на работа ни донесе безценен опит за разработването на апликации за социалната мрежа.

Включете се в лятното забавление от M. Asam и спечелете качествени немски козметични продукти!

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: