Новости
29.06.2012
Спечелихме четири награди от Български награди за уеб, издание 2012

По време на церемонията по награждаване на победителите в таз годишното издание на конкурса Български награди за уеб, Калипърс спечели четири награди  :-)

В Браншови награди получихме приза в категория Производство – за сайта на козметика за проблемна и акнеична кожа Neemtone.com. Сайтът представя продуктите и тяхното приложение.

В Професионални награди получихме три награди. В категория Портфолио взехме наградата с корпоративния ни уеб сайт Calipers.bg. Уеб сайтът ни представя продуктите и услугите, които агенцията предлага, портфолиото от проекти, награди и клиенти.

В категория Сложен за реализация проект спечелихме с иновативния проект без аналог в българския уеб - Niva.bg. Проектът представлява портал за е-търговия със земеделска земя и е свързан с електронна платформа за сключване на сделки и провеждане на аукциони за онлайн продажба и отдаване под аренда на земеделска земя, в реално време от допуснати до търговия посредници.

В категория Startup журито присъди наградата на портала за е-търговия Niva bg

Екипът на Калипърс благодари на журито за високата оценка. Получените награди ни стимулират да работим още по-усилено, за да постигаме нови успехи в областта на онлайн маркетинга и рекламата.

На адрес: http://webawards.bg/bg/winners, можете да видите всички наградени проекти в издание 2012 на Конкурса Българки награди за уеб.

Очакваме ви, за да изградим качествено и ефективно присъствие на компанията ви в интернет: office@calipers.bg

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: