20.06.2012
Калипърс със седем номинации в Български награди за уеб 2012

Днес, 20  юни 2012 година бяха публикувани финалистите във всички категории на конкурса Български награди за уеб 2012.

Тази година сме щастливи да обявим, че сме класирани за защита на проектите в седем категории. От проектите ни с най-много номинации е порталът за е-търговия със земеделска земя – Niva.bg.

Категориите, в които сме номинирани са:

Производство – с продуктовия сайт на козметиката за проблема Neemtone.com. Продуктите са комплексно решение за акнеична кожа, вдъхновено от принципите на Аюрведата и традиционната индийска медицина.

Строителство, архитектура, недвижими имоти – със сайта на портала за е-търговия на земеделска земя Niva.bg. Сайтът предоставя възможност за създаване на собствен профил на участниците на пазара на земеделска земя, както и на обикновени потребители. Той служи и за информационна платформа за целия бранш и предлага статистика за него.

Блог – в тази категория сме номинирани с корпоративния ни блог, чрез който се стремим както да представяме проектите и продуктите си, така и да бъдем полезни с анализи и съвети за онлайн бизнеса.

Портфолио – с нашия корпоративен уеб сайт – http://calipers.bg, където сме представили нашите проекти чрез визии и текст.

Сложен за реализиране проект – с портала за е-търговия на земеделска земя Niva.bg.

Иновационен проект – с портала за е-търговия на земеделска земя Niva.bg.

Startup – с портала за е-търговия на земеделска земя Niva.bg.

Всички номинирани проекти са интересни, иновативни и конкуренти помежду си. С нетърпение очакваме защитата на проектите, която ще се състои на 25 и 26 юни в хотел Арена ди Сердика. Обявяването на победителите и награждаването е на 28 юни от 19.00 часа отново в хотел Арена ди Сердика.

Всички номинирани, подредени по категории, можете да видите на: http://webawards.bg/bg/nominates.

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: