25.04.2012
Открийте здравето в билковата козметика

Силата на билките и качеството на немските продукти са обединени в козметичните продуктите на фирма ASAM. За българския пазар продуктите на ASAM се предлагат от Бионат. Вече е онлайн обновеният фирмен сайт на Бионат с нов и свеж дизайн.

Сайтът на Бионат представя компанията, дистрибуторите ѝ в цялата страна и пълния продуктов каталог. Продуктите са категоризирани по серии, предназначение, приложение и активни съставки. За по-лесна навигация Калипърс разработи функционалност за филтриране на продуктите по всяка от тези категории.

За по-любознателните потребители има секция, която представя информация за активните съставки, които се съдържат в продуктите като Арника, Мента, Кофеин, Розмарин.

Сайтът е разработен чрез технологиите PHP, Java Script и HTML и съдържанието му се управлява от системата за управление на съдържанието Calipers CMS. Уеб сайтът е оптимизиран за търсещи машини и има блок с връзка към корпоративния блок на Бионат.

Корпоративният блог на компанията е разработен върху платформата WordPress и наследява визията и структурата на уеб сайта.

Свържете се с Калипърс, за да проектираме и изготвим вашият нов и успешен уеб сайт: office@calipers.bg

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: