Новости
12.10.2011
Уеб сайтът на MAGGI Клуб – онлайн пространство за кулинарни забавления с MAGGI!

Заповядайте в MAGGI Клуб (https://www.maggi.bg/club/) - безценният кулинарен съветник на всеки, който обича забавленията и кулинарните предизвикателства.

Уеб сайтът на MAGGI Клуб ще ви даде възможност да участвате в забавни игри, обменяте опит като кулинари, споделяте истории и вкусни рецепти, научавате полезни тайни за храната и готвенето. Всички тези активности ви носят точки, под формата на звезди и ви дават шанс да достигнете различни нива като членове на клуба. А, всички късметлии, ще имат шанса да спечелят награди от игрите и конкурсите на MAGGI®.

Уеб сайтът съдържа каталог на магазина на MAGGI®, през който можете да направите заявка за покупка на специални MAGGI® аксесоари и сувенири.

Сайтът е разработен на .NET технология и e поредният уеб проект, който Калипърс разработва за MAGGI®.

Припомняме ви:

- MAGGI.bg - официалният сайт на марката, който представя продукти, рецепти за готвене, включително и във видео формат, съвети за готвене, промоции, информация за Нестле.

- MAGGI.bg/супи - Специален сайт с всичко за супите - топлата и полезна храна за всеки! Рецепти, видове супи, съвети - заповядайте!

- MAGGI.bg/100 - Сайтът 100% вкус, който съдържа полезна информация за храните, техните съставки, забавни тестове, калкулатор за балансирано хранене

- MAGGI.bg/chef - Проверете своите умения за Шеф готвач! Забавлявайте се...

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: