Дизайн
21.04.2011
100% Вкус – нов уеб сайт за MAGGI от Калипърс

Важно е да знаем с какво се храним. Важно е да можем да избираме храни, които са полезни за нас и съдържат само естествени продукти. Важно е храната ни да е вкусна на 100%. Важно е да има кой да ни разкаже за храните, за съставките на етикетите, за това как да бансираме храната в живота си. Представяме ви специалния уеб сайт, който Калипърс разработи - MAGGI 100% Вкус.

Новият продуктов уеб сайт за балансирано хранене на MAGGI е вече онлайн. На адрес: www.maggi.bg/100/, можете да научите всичко за калориите, белтъчините, въглехидратите и всички други съставки от опаковките на продуктите на MAGGI. В сайта ще откриете още историята на храните и любопитни факти, ще научите кои са 10-те най-полезни храни и ще можете за се забавлявате с тестове по вкус.

Информацията в сайта предстои да се обогатява.

Включете се в незабравимо прътешествие в света на храните – 100% вкус и здравословна храна за балансиран начин на живот!

Уеб сайтът 100% вкус на MAGGI е разработен върху ASP.NET платформа и предстои да се превърне в актуално място за полезната и вкусна храна.

Свържете се с нас, за да проектираме и изготвим вашият нов и успешен уеб сайт: office@calipers.bg

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: