Новости
28.04.2011
Конкурс Български награди за уеб 2011

Калипърс ще вземе участие в провеждащия се за трета поредна година от Българска уеб асоциация професионален конкурс Български награди за уеб. След успехите постигнати от нас през миналата година в конкурса, тази година ще представим нашите нови проекти.

Конкурсът Български награди за уеб дава възможност на професионалистите, занимаващи се с различните сфери в уеб да сравнят часовниците си един с друг и да демонстрират иновативните си идеи и постиженията. Друг положителен ефект за целия уеб браш, които следва от този конкурс е шансът да се направи оценка на развитието на уеб в България, както и да се проследят тенденциите му. Освен като конкурс, подобен професионален форум служи и за арена за размяна на идеи и опознаване на участниците на уеб и медиа пазара.

Към категориите от последните две години, тази година са добавени още две категории и с тях категориите стават общо 41, разделени в три групи: Браншови награди за уеб, Медийни награди за уеб, Професионални награди за уеб. Регламентът позволява един проект да участва в повече от една категория. Професионалистите могат да участват с уеб сайтове, уеб приложения, онлайн рекламни кампании и онлайн форми създадени в България.

Крайният срок за подаване на регистрации за конкурса е 31 май 2011. На 16 юни 2011 година ще бъдат обявени финалистите в различните категории. На 22 юни ще се състои публична защита на проектите. Тази част ще е интересна и от съществено значение, тъй като ще се даде възможност на участниците да представят важни и любопитни специфики на проекта, които не биха могли да се вземат предвид само с онлайн оценка.

Повече за конкурса може да научите на http://webawards.bg/.

История на участието на Калипърс в конкурса Български награди за уеб,2010:

  • Уеб сайт на MAGGI България (https://www.maggi.bg/) – първо място в категория “Храни и напитки”
  • Уеб сайт на StartbusinessBG (http://startbusiness.bg/) – първо място в категория “Услуги и консултации”
  • Уеб сайт на Благоевград-БТ (http://www.blagoevgrad-bt.com/) - номинация в категория „Добив и производство“
  • Уеб сайт на КАИ (http://kai.bg/) – номинация в категория „Архитектура и строителство“

Оставаме на разположение за всички, които искат качествено и неповторимо онлайн представяне. Очакваме ви: office@calipers.bg

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: