Маркетинг
05.01.2011
Цялостно маркетинг обслужване на Ей Ди Ен Пейрол Сървисиз от Калипърс

Ей Ди Ен Пейрол Сървисиз е професионална пейрол компания. Основните услуги, които предлага са Пейрол и Счетоводно обслужване на малки, средни и големи компании.

Проектът по изграждане на комуникационни инструменти и комуникация на Ей Ди Ен Пейрол Сървисиз, стартира с изграждане на нова корпоративна визия на компанията и дизайн на пакет рекламни материали за корпоративна комуникация (визитки, бланки, папки, имейл сигнатури).

Онлайн присъствието на Ей Ди Ен Пейрол Сървисиз включва изграждане на корпоративен уеб сайт (http://payrollbg.com/), представящ продуктовото портфолио на фирмата, полезна и актуална информация от областта на Пейрол услугите.

За улеснение на потребителите, сайтът съдържа сравнителна таблица (http://payrollbg.com/bg/пейрол/пейрол-информация/сравни-пейрол/) на ефектите върху бизнеса и ефектите върху бизнес разходите, на Пейрол извършван от професионална компания и от нает ТРЗ специалист.

За всички, които биха искали да оптимизират своите бизнес разходи, пейрол услугите са предимство и улеснени във финансовия мениджмънт.

Проектът по цялостно маркетинг обслужване на Ей Ди Ен Пейрол Сървисиз продължава в посока онлайн комуникация на компанията и изграждане на познаваемостта на пазара.

Свържете се с нас, за да изградим концепция за цялостно представяне и комуникация на вашия бранд: office@calipers.bg

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: