Новости
19.12.2010
ИКТ Клъстер с нова онлайн визия

Фондация Български Клъстер за информативни и комуникационни технологии (ИКТ Клъстер) е с нова онлайн визия, разработена от Калипърс.

Проектът по изграждане на новото онлайн присъствие, стартира с разработка на уеб сайт, съобразен с основните направления в дейността на фондацията: Европейска клъстер инициатива, Български ИКТ клъстери, Иновации и предприемачество, ИКТ политика и брандинг.

Информацията в уеб сайта представя проектите, добрите практики, събитията, партньорите, полезната и актуална информация в дейността на ИКТ Клъстер, и е структурирана в четирите направления на дейноста му. Графичната визия налага нов имидж на ИКТ Клъстер, подчинен на иновативното, технологично и предприемаческо звучене.

ИКТ Клъстер е хоризонтална организация, ориентирана към създаване и менторство на вертикални клъстери в различни сегменти на ИКТ сектора. Добре позната и с изключителна репутация в Европа, фондация ИКТ Клъстер е центърът на клъстер познанието у нас.

Уеб сайтът http://ictcluster.bg/ e оптимизиран за търсещи машини (SEO), с цел постигане на по-добрата видимост и достъпност на фондацията онлайн.

Проектът по изграждане на ново онлайн присъствие на ИКТ Клъстер, продължава с редица следващи проекти, ориентирани към разширяване на комуникационните канали на клъстера.

Свържете се с нас, за да създадем концепция и изградим вашето онлайн представяне Сега! Очакваме ви: office@calipers.bg

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: