Дизайн
01.08.2010
Онлайн кампания „10 години Дом Хармония, 10% подарък за юбилея!“ от Калипърс

Верига магазини Дом Хармония чества своя 10 годишен юбилей този месец. В отговор на нуждите на клиентите и водени от стремежа да задоволят и най-взискателните от тях при обзавеждане на своя дом, офис, хотел, заведение, веригата претърпя бурно развитие и вече има своите 5 магазина на територията на София.

Калипърс разработи специална идентичност за юбилея, която можете да видите тук (http://domharmonia.bg/). Нейната основна цел бе да комбинира годишнината и специалната отстъпка от 10%, която веригата осигурява за своите клиенти и партньори този месец.

Цялостното анонсиране на повода организирахме в онлайн кампания, която освен идентичност и анонс в корпоративния сайт на веригата, включва и разработка на промоционален сайт (landing page), директен мейлинг и изработка на карти за лоялни клиенти.

В промоционалния уеб сайт (http://promo.domharmonia.bg/) можете накратко да се запознаете с историята на веригата и най-важните години от нейното развитие, както и да намерите информация за начина на получаване на картите за отстъпка.

Насладете се на лятото и оставете избора на Дом хармония в обличането на вашия дом!

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: