Новости
19.07.2009
Онлайн магазин за латопи на Интераком Инженеринг, разработен от Калипърс

Стилният и модерен онлайн продуктов каталог, който Калипърс разработи за Интераком Инженеринг може да бъде посетен на адрес http://interacom.eu/ .

Тук можете да разгледате богатата палитра от лаптопи, монитори, проектори, компютри, софтуер и аксесоари, които компанията предлага. Интераком Инженеринг работи повече от 15 години на българския хардуерен пазар, оторизиран дилър е на Toshiba и Acer.

Уеб сайтът дава възможност за потребителска селекция чрез конктекстни филтри на всички категории продукти в каталога: цвят, резолюция, цена, размер на екрана и т.н. Потребителите имат възможност да направят сравнение на продукти, да прочетат подробно описание, да посетят фото и видео галерия за всеки продукт и да се запознаят със специфичните му характеристики.

Интераком инженеринг предлага 24 часова доставка в цялата страна и изгодни условия при покупка на лизинг. Уеб сайтът е Оптимизиран за търсещи машини (SEO) и очаквания да се изкачи на едно от първите места в резултатите от търсене в Google, по специфични за бранша ключови думи.

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: