Новости
25.07.2009
Официален уеб сайт на Висше Училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)

Калипърс разработи и публикува официалния уеб сайт на Висше Училище по Застраховане и Финанси (ВУЗФ) http://vuzf.bg/.
Проектът по изграждане на новата версия на сайта, включва подробна информация за кандидат-студенти, настоящи и завършили
студенти, описание на специалностите, които Висшето училище предлага, пълна информация за прием, предстоящи изпити, резултати
от изпити, актуална информация за дейността на ВУЗФ, полезна и интересна информация за образованието.
Към уеб сайта е интегриран Форум на висшето училище (http://forum.vuzf.bg/) и корпоративен Блог (http://blog.vuzf.bg/ ).
Потребителите на уеб сайта, могат да направят абонамент за периодичен бюлетин, да участват в анкета, както и да кандидатстват за работа през формата за кандидатстване за свободни работни позиции.
Графичната визия на сайта е изградена върху корпоративната идентичност на ВУЗФ, съобразена е с информационната структура на сайта, както и със стандартите за ползваемост в Интернет.
Всички, които биха искали да се образоват и да получат две дипломи – българска и американска по финанси, могат да посетят продуктовия уеб сайт на Съвместна Програма на Университета в Мериленд и ВУЗФ, разположен на адрес: http://umuc.vuzf.bg/, който е част от актуализация на цялостното онлайн представяне на ВУЗФ.

Вашата оценка:

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания: